sâmbătă, 11 iulie 2015

Am inteles ca nu e suficient sa iubesti


"Am inteles ca nu e suficient sa iubesti. 
Esti rau si egoist,
Nu e clar daca ma iubesti sau nu,
Am obosit, e vai de sufletul meu!
Am inteles ca iubesti pe altcineva,
Ai din suflet aprobarea mea,
Esti liber de azi incepand,
Nu vei mai sti nimic de mine, nicicand."

7 comentarii:

  1. Nu-i asa? Mai ales cand iubesti cinci ani fara speranta aproape. Dar, viata merge mai departe. Cel iubit merita sa fie liber, sa alerge, sa caute. Daca nu va gasi ce gaseste, cine stie? Poate isi va aduce aminte ca undeva candva l-a iubit cineva enorm, si se va intoarce. Rabdarea e rasplatita intotdeauna. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camelia, nu-si va aduce niciodata aminte. In viata este un bumerang. Binele, se va intoarce.

      Ștergere
  2. Pe un 7 mai m-am intalnit pentru prima si ultima oara cu un om pe care nu voi inceta niciodata sa-l iubesc, niciodata! Sper din inima sa fie fericit acolo unde e cu noua lui iubire! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma tem ca in privinta iubirii, poveste cu bumerangul, nu e valabila. Noi alegem daca iubim sau nu pana la capat. Uneori stim ca nu se va intoarce, dar alegem sa iubim in continuare. E mai frumos asa. Chiar nu mai conteaza daca-si va aduce aminte vreodata. Asta ar insemna sa fi uitat candva....Cum poate cineva uita o iubire? Doar cand n-a iubit deloc....banuiesc....

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia, te cunosc destul de bine si sunt sigur, ca binele pe care l-ai facut iubind, se va intoarce in viata ta. Poate sub alta forma, nu neaparat iubire. Timpul, va desface secretul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriel, nu am facut nici un bine. Doar am iubit, de fapt iubesc in continuare. Cand Dumnezeu te binecuvanteaza cu o astfel de iubire, nu poti decat sa-i fii recunoscator. E genul de iubire, care nu moare, ci se transforma.Se imbogateste, creste si devine atat de pura incat e ca aerul. Nu mai poti trai fara ea. Iar cel care ti-a inspirat aceasta iubire, devine un simbol. Ca o floare rara. O uzi, vorbesti cu ea, te bucuri in noapte de parfumul ei, dimineata ca o revezi. Pentru cei ce n-au intalnit o astfel de iubire, stiu ca e de neanteles. Ma rog sa o gaseasca si ei. Iar tie iti multumesc pentru gandurile bune. Nu astept sa se intoarca deci nimic. Pot continua singura cu iubirea mea. Noapte buna Gabriel!

    RăspundețiȘtergere